Aparicions als mitjans

La Vanguardia. Dimecres 03/05/2017

“Ara hem de fer un procés participatiu per poder fer el projecte? –va lamentar ahir Xavier González, president de l’associació de veïns i comerciants del singular viari–. Ara fa un any més de cent entitats vam firmar un manifest en què demanàvem a l’Ajuntament que accelerés la urgent reforma de la Via Laietana. Però no ens fan cas."


El Periódico. Dimecres 03/05/2017

"La Asociación de Vecinos y Comerciantes de la Via Laietana ha firmado un convenio con la Escola Tècnica Superior de Arquitectura de Barcelona (Etsab) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) para realizar un 'workshop' para diez estudiantes, con el objetivo de realizar un proyecto estratégico para la mejora y la renovación de la calle."


BTV. 02/05/2017

"L'entitat reclama avançar definitivament cap a aquesta reforma a gran escala i, de fet, ha signat un conveni amb la UPC per estudiar la situació i possibles solucions de remodelació de la via. Segons aquest acord, la universitat seleccionarà 10 alumnes per participar en un taller específic i participar en un concurs de propostes. D'aquestes, s'escolliran les tres millors i i les presentaran a l'Ajuntament."


TVE. 02/05/2017

"L'ajuntament de Barcelona farà reformes puntuals a la via Laietana, com ara l'eixamplament de voreres, i deixa per als propers mesos el debat per una remodelació més a fons d'aquesta via. Els veïns i comerciants ho rebutgen, i volen que la remodelació comenci el més aviat possible."